Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç elma görmek

Rüyada üç elma görmek

Rüyada üç elma görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada üç elma gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Rüyada birisine elma vermek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ısırarak elma yemek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı elma toplamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kafasının rahat olacağına, tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada ham elma görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, evlerindeki huzurun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma dilimi yemek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe elma vermek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada bol elma görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments