Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet temizlediğini görmek

Rüyada tuvalet temizlediğini görmek

Rüyada tuvalet temizlediğini görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet temizlediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada tuvalet pisliğini temizlemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliği temizlemek şansının kötüye gideceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada tuvalet boku temizlemek içinin ve kafasının rahatlayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek gereken sabrı göstereceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli tuvaleti temizlemek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir organizasyona katılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada banyo tuvalet temizlemek insanlar arasında barışın sağlanacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet ve banyo temizlemek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tuvalet temizlediğini görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments