Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türk görmek

Rüyada türk görmek

Rüyada türk görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türk gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türk kahvesi yaptığını görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah türk bayrağı görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlü türk kahvesi görmek ilişkiye huzurun geleceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet eder.

Rüyada türk kahvesi pişirdiğini görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada türkiyeyi görmek belalara denk gelmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetinizin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada türkçe sınavına girmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada türkiye büyük millet meclisi görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments