Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu görmek

Rüyada tozlu görmek

Rüyada tozlu görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kazancını artıracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna inanılır.

Rüyada tozlu gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada tozlu bot görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozları silmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu çanta görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada kabartma tozu görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet eder.

Rüyada tozlu dükkan görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tozları süpürmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tozlu bir ev görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına tabir olunur.

Rüyada tozlu su görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments