Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta altın görmek

Rüyada toprakta altın görmek

Rüyada toprakta altın görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , borçlarını ödeyip kurtulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulur.

Rüyada toprakta altın gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada toprak altında görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak altında balık görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulur.

Rüyada toprağın altına girmek hem itibar edineceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altından çıkan yılan görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi zararın büyük olacağına, sorunlarının da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa altın gömmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine inanılır.

Rüyada toprak altından çıkmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına inanılır.

Rüyada birinin toprak altında kaldığını görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments