Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak toplamak

Rüyada toprak toplamak

Rüyada toprak toplamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iç açıcı sözlere, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada toprak toplamak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada topraktan sebze toplamak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kağıt para toplamak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan patates toplamak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada topraktan demir para toplamak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, onlara hocalık edeceğine, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada topraktan kestane toplamak yapılan hataların düzeltileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada toprakta bozuk para toplamak iyi kısmetleri olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada toprakta altın toplamak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para toplamak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, helal rızık yiyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments