Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze olmak

Rüyada teyze olmak

Rüyada teyze olmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada teyze olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada teyzemi ölmüş görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzesinin evlendiğini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek hem işinde başarılı olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın teyzesini görmek aşkının da kalıcı olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada üvey teyze görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyze ve anneyi görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine inanılır.

Rüyada ölen teyzeyi görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments