Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağı vermek

Rüyada tereyağı vermek

Rüyada tereyağı vermek şansın ve bahtın da açılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, işlerin açılacağına, işlerinden de geri kalacağına, umutlarının yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tereyağı vermek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada tereyağı kızartmak işlerine bereket geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada tereyağından kıl çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada tereyağı eritmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tereyağı yoğurmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada küflü tereyağı görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tereyağı ve bal yemek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birine tereyağı vermek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tereyağı toplamak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments