Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tedavi görmek

Rüyada tedavi görmek

Rüyada tedavi görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, güzelliklere rast gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tedavi gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada birini tedavi etmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, makbul olan mallar edineceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tedavi etmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Rüyada kanser tedavisi olduğunu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada hastayı tedavi etmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta tedavi etmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada kanser tedavisi görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fizik tedavi görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş tedavisi görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments