Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavada yumurta görmek

Rüyada tavada yumurta görmek

Rüyada tavada yumurta görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, duaların boşa gideceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada tavada yumurta gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Rüyada tavada yumurta yapmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavada yumurta pişirmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavada yumurta yemek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta tavası görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavada yumurta kırmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, endişelerin son bulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada tavada yumurta yediğini görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, daha çok çalışılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavada pişmiş yumurta görmek şan şöhret kazanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada tavaya yumurta kırmak yeni bir yol çizileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments