Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşları temizlemek

Rüyada taşları temizlemek

Rüyada taşları temizlemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onu borçtan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada taşları temizlemek gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Rüyada taşan tuvaleti temizlemek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada diş taşlarını temizlemek büyük zararlara uğrayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoldaki taşları temizlemek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada diş taşı temizlemek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yoldan taş temizlemek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada tuvalet taşı temizlemek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Rüyada taş temizlemek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı temizlemek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments