Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaanne olmak

Rüyada babaanne olmak

Rüyada babaanne olmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işarettir.

Rüyada babaanne olmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada rahmetli babaanne görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaanneye sarılmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada babaanne ve anneanne görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaanne görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, amaçlardan sapmaya, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaannenin evini görmek yeni alanlara yöneleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ölen babaanneyi canlı görmek umutlanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaanneyi ağlarken görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babaanneyi canlı görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments