Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahin almak

Rüyada tahin almak

Rüyada tahin almak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok üzüntü yaşayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahin almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada tahinli pekmez yemek zorlukların ve engellerin aşılacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret eder.

Rüyada pekmez tahin görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada tahinli pide yemek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tahin helvası yemek sağlık ve hayır getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına inanılır.

Rüyada tahin pekmez görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Rüyada tahinli çörek görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yolunda gideceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tahinli helva yemek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, malının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tahin helva görmek maddi olarak zarar edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments