Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soru sorduğunu görmek

Rüyada soru sorduğunu görmek

Rüyada soru sorduğunu görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulur.

Rüyada soru sorduğunu gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada arkadaşa soru sormak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada cine soru sormak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada imama soru sormak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine soru sormak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana soru sormak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada soru sormak asla gururundan ödün vermeyeceğine, kişinin muradına ereceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine soru sormak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada öğretmene soru sormak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments