Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm yemek görmek

Rüyada siyah üzüm yemek görmek

Rüyada siyah üzüm yemek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada siyah üzüm yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek mutsuz ve hasta olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada yaş siyah üzüm yemek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah üzüm yemek kişinin şifaya kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dut üzümü yemek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah üzüm toplamak ve yemek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm yemek kıdem atlayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başının ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada dalından siyah üzüm yemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments