Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sakal görmek

Rüyada siyah sakal görmek

Rüyada siyah sakal görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada siyah sakal gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada siyah beyaz sakal görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah saç sakal görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada uzun siyah sakal görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini siyah sakallı görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada siyah sakalli birini görmek maddi gücünün azalacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada siyah sakallı hoca görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinde terfi alacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Rüyada siyah sakallı dede görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sakallı adam görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments