Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinirli birini görmek

Rüyada sinirli birini görmek

Rüyada sinirli birini görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinirli birini gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada sinirli at görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada babasının sinirli olduğunu görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sinirli görmek bol rızık elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sinirli baba görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sinirli olduğunu görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü sinirli görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada babasını sinirli görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sinirli görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments