Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini sakallı görmek

Rüyada sevgilisini sakallı görmek

Rüyada sevgilisini sakallı görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini sakallı gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgilini sakallı görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada sevgilini sakal görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini sakallı görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi sakalsız görmek halsizleşeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi sakal görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sakallı görmek dertlerinin dermanını bulacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini sakal görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sakallı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, büyük zararlar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments