Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayçiçeği koparmak

Rüyada ayçiçeği koparmak

Rüyada ayçiçeği koparmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayçiçeği koparmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada ayçiçeği yağı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçeği toplamak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayçiçeği ekmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada ayçiçeği yediğini görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, deşarj olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ayçiçeği görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayçiçeği çekirdek görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayçiçeği çekirdeği yemek sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayçiçeği yemek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments