Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker yemek

Rüyada şeker yemek

Rüyada şeker yemek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada şeker yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Rüyada büyük şeker yemek işinde yükseleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada şeker sucuğu yemek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, geçiminin kolaylaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mevlana şekeri yemek yol alacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada şekeri yemek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe şeker atmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı şeker yemek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ekşi şeker yemek çok üst mevkilere yükseleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada nikah şekeri yemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments