Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısını düşürmek

Rüyada ayakkabısını düşürmek

Rüyada ayakkabısını düşürmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, tecrübe sahibi olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabısını düşürmek gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada denize ayakkabı düşürmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine yorulur.

Rüyada tuvalete ayakkabı düşürmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı düşürmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabının düştüğünü görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı tuvalete düşürmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, inancından ödün vereceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı suya düşürmek engel tanımayan biri olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments