Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabını bulmak

Rüyada ayakkabını bulmak

Rüyada ayakkabını bulmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, talihin yüzlerine güleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabını bulmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada tek ayakkabı bulmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı bulduğunu görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, ağız tadının bozulmayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalettir.

Rüyada eski ayakkabı bulmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybettiğin ayakkabıyı bulmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısını kaybedip bulmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı aramak ve bulmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı kaybedip bulmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada kayıp ayakkabıyı bulmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments