Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalvarlık görmek

Rüyada şalvarlık görmek

Rüyada şalvarlık görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sözünde duracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada şalvarlık gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zor olsa da, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada şalvarlı erkek görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi şalvar giymek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe şalvar görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şalvar görmek günden güne sorunlarının artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi şalvar görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yırtık şalvar görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada şalvar giyen birini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada şalvar diktirmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments