Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının sarı olduğunu görmek

Rüyada saçlarının sarı olduğunu görmek

Rüyada saçlarının sarı olduğunu görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, işlerinin düzene gireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, makamının artacağına işarettir.

Rüyada saçlarının sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada saç rengini sarı görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı boyalı saç görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın sarıya boyanmasını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının sarıya boyandığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada saçları sarıya boyanmış görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını sarı olduğunu görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve sarı saç görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada saçı sarı boyalı görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments