Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sarıya boyatmak

Rüyada saçlarını sarıya boyatmak

Rüyada saçlarını sarıya boyatmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada saçlarını sarıya boyatmak gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada saçının sarı boyalı olduğunu görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını sarıya boyandığını görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada sarı boyalı saç görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçını sarıya boyanmış görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç sarı boyatmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, zorluklarını aşacağına, sağlığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada saçı sarıya boyatmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulur.

Rüyada saçın sarıya boyanmasını görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada saçını sarıya boyattığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments