Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarında böcek görmek

Rüyada saçlarında böcek görmek

Rüyada saçlarında böcek görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, şerefe ve izzete, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, söz sahibi olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine işaret eder.

Rüyada saçlarında böcek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saçından böcek çıktığını görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta hamam böceği görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, şansın açılacağına işarettir.

Rüyada ışık saçan böcek görmek borçların gittikçe artacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saçta yeşil böcek görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının içinde böcek görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saçta siyah böcek görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçında böcek görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçtan böcek temizlemek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntıya düşüreceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments