Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını sarı görmek

Rüyada saçını sarı görmek

Rüyada saçını sarı görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, günahlarının affedileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret eder.

Rüyada saçını sarı gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Rüyada kızının saçını sarı görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını sarı boyalı görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçını sarı görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada saçının sarı olduğunu görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçını sarıya boyanmış görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarımı sarıya boyatmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sabrını zorlayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments