Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı sarı görmek

Rüyada saçı sarı görmek

Rüyada saçı sarı görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulur.

Rüyada saçı sarı gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada saçı uzun ve sarı görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını sarı renge boyatmak ömrü boyunca mutlu olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada uzun sarı saç taramak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını sarıya boyandığını görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kafasını rahatlatacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sarı saçlı görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı saçı siyah görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçımın sarı olduğunu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, her geçen gün başarıların artacağına, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada saçları sarı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments