Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rabia görmek

Rüyada rabia görmek

Rüyada rabia görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, elinin darlaşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada rabia gördüyseniz:

  • Aşırılıklar sorunlara neden olabilir.

Rüyada rap söylemek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada rabbinin sesini duymak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rabbena suresini okumak herkesin yardımına koşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işarettir.

Rüyada rabbinle konuşmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, haneye dertlerin gireceğine  tabir olunur.

Rüyada rap şarkı söylemek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rabbenağfirli duasını okumak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına delalet eder.

Rüyada rabbena atina duasını okumak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, günbegün kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rabia işareti görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments