Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta yüzük almak

Rüyada pırlanta yüzük almak

Rüyada pırlanta yüzük almak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük almak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, aralarından su sızmayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski pırlanta yüzük görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın pırlanta yüzük görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük satın almak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Rüyada pırlanta yüzük aramak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek rahata kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments