Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesli yemek görmek

Rüyada patatesli yemek görmek

Rüyada patatesli yemek görmek ekmek kapılarının kapanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada patatesli yemek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Rüyada kıymalı patates yemeği görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sulu patates yemeği yemek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates böreği yemek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patatesli köfte yemek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada patates kızartması yemek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada patates püresi yemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada etli patates yemeği görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, el açmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patatesli pide yemek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments