Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çaldırmak görmek

Rüyada para çaldırmak görmek

Rüyada para çaldırmak görmek huzur ve şifa bulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para çaldırmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada başkasının parasını çaldırmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni adımlar atacağına yorulur.

Rüyada para çalmak çaldırmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, dinde bilginleşeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada pazardan para çalmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada para çalmak ve yakalanmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada babadan para çalmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin para çaldığını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdandan para çaldırmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sorunların ortadan kalkacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada evden para çaldığını görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments