Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ön iki dişi görmek

Rüyada ön iki dişi görmek

Rüyada ön iki dişi görmek fenalıkta bulunmaya, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada ön iki dişi gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada ön dişinin çürüdüğünü görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ön dişin olmadığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, bir sıkıntıya girmeye işaret eder.

Rüyada ön dişinin oynadığını görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ön dişini çekmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön dişi çektirmek işinden ekmeğinden olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişin düşmesini görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ön alt dişinin kırıldığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments