Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayan insan görmek

Rüyada atlayan insan görmek

Rüyada atlayan insan görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada atlayan insan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada insana dönüşen at görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada insan şeklinde at görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada insan kafalı at görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan başlı at görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denize atlayan insanlar görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, müjdeli haberler alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan yüzlü at görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada at şeklinde insan görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hasta olacağına, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada at başlı insan görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments