Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir akraba görmek

Rüyada ölü bir akraba görmek

Rüyada ölü bir akraba görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir akraba gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada ölü bir akrabayı görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada ölü akrabayı canlı görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada ölü akrabayı öpmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Rüyada ölü akrabayı diri görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü akrabaya sarılmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölü akrabayı görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok yükseleceğine alamet eder.

Rüyada akrabanı ölürken görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments