Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yandığını görmek

Rüyada ölmüş birinin yandığını görmek

Rüyada ölmüş birinin yandığını görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yandığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada süpürgenin yandığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada camii yandığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada mutfağının yandığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde soba yandığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada otobüs yandığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yandığını görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ağacının yandığını görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun yandığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments