Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine çay vermek

Rüyada ölmüş birine çay vermek

Rüyada ölmüş birine çay vermek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine çay vermek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada kuru çay satın almak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, küfürlü söze inanılır.

Rüyada çay çiçeği görmek hasret içinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay kaşığı vermek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada camide çay içmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay demlediğini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada çay koklamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sorunlarını çözebileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Rüyada yarım bardak çay içmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işaret eder.

Rüyada çayda boğulmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments