Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bebeği emzirmek

Rüyada ölmüş bebeği emzirmek

Rüyada ölmüş bebeği emzirmek yeni bir iş bulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada yabancı bir bebek emzirmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir bebek emzirmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği emzirdiğini görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bebeğini emzirmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının bebek emzirdiğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği emzirmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada bebeği süt emzirmek uzak bir yola gidileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments