Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen biriyle dans etmek

Rüyada ölen biriyle dans etmek

Rüyada ölen biriyle dans etmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarılarının azalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada biriyle dans etmek kiracı olmaktan kurtulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada müzik eşliğinde dans etmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dans eden görmek birçok iş kapısının açılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yolda dans etmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bol muhabbette kalacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada düğününde dans ettiğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kocayla dans etmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin dans ettiğini görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşınla dans etmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments