Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bebeği emzirmek

Rüyada ölen bebeği emzirmek

Rüyada ölen bebeği emzirmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine, zor durumların biteceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada olmayan bebeğini emzirmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bebeğine süt emzirmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği olup emzirmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir bebeği emzirmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebek emzirdiğini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebek emzirmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, istediği projeleri yapamayacağına yorulur.

Rüyada bebek doğurup emzirmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments