Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda olmak

Rüyada okulda olmak

Rüyada okulda olmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda olmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada okulda sınava girdiğini görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada okul yıkılmasını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak dinde olgunlaşacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada okulda tuvalete gitmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeniden okula başladığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada okulda ders anlatmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada okul bahçesi görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek rızkın gittikçe azalacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments