Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul ders görmek

Rüyada okul ders görmek

Rüyada okul ders görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada okul ders gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Rüyada okulda ders görmek engel tanımayan biri olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada okulda ders yaptığını görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda ders yapmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda ders vermek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda ders dinlemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada okulda ders işlediğini görmek büyük miktarda para kazanılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada okulda ders işlemek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kalp kırmayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada okulda ders çalıştığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments