Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocakbaşı görmek

Rüyada ocakbaşı görmek

Rüyada ocakbaşı görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ocakbaşı gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada ocakta yanan ateş görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ocakta börek yapmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ocakta su kaynatmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ocak kurmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ocağı açık bırakmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işarettir.

Rüyada mutfakta ocak görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada yemeği ocakta unutmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ocakta et pişirmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments