Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmayı görmek

Rüyada namaz kılmayı görmek

Rüyada namaz kılmayı görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmayı gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada namaz kılarken ölmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, elinize para geçeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi namaz kılarken görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılanın önünde durmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Rüyada oğlunu namaz kılarken görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken uyumak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide namaz kılan erkekler görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken rahatsız edilmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada namaz kılarken ağlamak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments