Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmayı bilmemek

Rüyada namaz kılmayı bilmemek

Rüyada namaz kılmayı bilmemek kendisini işine vereceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dolandırılacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmayı bilmemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada cuma namazı kılmaya çalışmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada namaz kılan baba görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada camide namaz kılan erkekler görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada başka birini namaz kılarken görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımı namaz kılarken görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı beklemek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılarken zorlanmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments