Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmak

Rüyada namaz kılmak

Rüyada namaz kılmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada namaz kılmak dua okumak sıkıntılarından arınacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında namaz kılmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize doğru namaz kılmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle namaz kılmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada camide bayanlar namaz kılmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yerde namaz kılmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ölü namazı kılmak verimli işlere gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments