Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kıldırdığını görmek

Rüyada namaz kıldırdığını görmek

Rüyada namaz kıldırdığını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kurtuluşa kavuşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kıldırdığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada namaz kılmak isteyip kılmamak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseyle namaz kılmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, sorunların yakında son bulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada cinle namaz kılmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada camii namaz kılmak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet eder.

Rüyada evinde başkasının namaz kıldığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyla namaz kılmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı namaz kılmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments