Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motorlu birini görmek

Rüyada motorlu birini görmek

Rüyada motorlu birini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, galibiyetlerinin artacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada motorlu birini gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada motorla yarışmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada motorla gitmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada motorla gezdiğini görmek paraya ve mala kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle motora binmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sepetli motor görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada motorsiklete bindiğini görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada motordan düşmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada motor caldırmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments