Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır yemeği görmek

Rüyada mısır yemeği görmek

Rüyada mısır yemeği görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mısır yemeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada mısır patlaması yemek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koçan mısır yemek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada mısır yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır unu yemek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada mısır çorbası yemek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mısır gevreği yemek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış mısır yemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu mısır ekmeği yemek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments