Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde olmayan meyve görmek

Rüyada mevsiminde olmayan meyve görmek

Rüyada mevsiminde olmayan meyve görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, dertleşerek moral bulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevsiminde olmayan meyve gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada mevsimi olmayan meyve görmek sağlam bir kariyer edineceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevsimi olmayan meyve yemek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsiminde olmayan meyve yemek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulur.

Rüyada mevsiminde meyve görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada mevsimsiz meyve görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalettir.

Rüyada mevsim meyvesi görmek şerefli bir hayat süreceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsimsiz meyve yemek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalettir.

Rüyada mevsim meyveleri görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments